Meniu Închide

Verificare privind fraude în asigurări

Demonstrarea fraudelor în asigurări – o adevărată provocare 

Interesat de o astfel de investigație?

Companiile de asigurari se confrunta cu un numar tot mai mare de tentative de frauda, in intreaga regiune a Europei Centrale si de Est. Cei care comit astfel de infractiuni riscand pedepse de pana la 15 ani de inchisoare.
Statisticile la nivel european arata ca 14% din daunele inregistrate pot fi clasificate drept fraude si ca 35% dintre cei care detin o polita de asigurare auto, incearca sa insele companiile de asigurari. Simularea unor accidente auto, tentative de incheiere a contractelor de asigurare ulterior accidentelor reale sau prezentarea unor facturi fictive de servicii de intretinere a masinii si cereri de daună cu o valoare a despagubirii mai mare decat cea la care este indreptatit clientul, reprezinta cele mai frecvente intalnite cazuri  de frauda. Pe clasele non-auto, cele mai importante fraude in asigurari sunt legate de incendii, in timp ce cazurile din asigurari de viata se refera la raportarea unor vatamari corporale fictive, falsificarea documentelor medicale, intocmirea unor polite pentru persoane care sufera de boli in stadiu terminal si ascunderea intentionata a faptelor, potrivit unui studiu realizat de GENERALI PPF Holding pe baza informatiilor cu privire la depistarea fraudelor, furnizate de fiecare tara membra a holdingului. În acest context, agenția noastră de detectivi particulari Magnum  Investigații, vă oferă  prin procese de investigații și de cercetare, probe pertinente cu privire la potențialele fraude.

Dacă doriți să lămuriți suspiciunile care planează asupra unui dosar de daună, putem investiga pentru a vă oferi informațiile necesare.

Contactează-ne pentru informații suplimentare pentru acest tip de investigație

Telefon:
0720 234 500

Email:
office@magnuminvestigatii.ro