Meniu Închide

Investigații separare sau divorț

Nu este plăcut când ajungi în această situație și nimeni nu își dorește asta, dar e bine să fi pregătit

Interesat de o astfel de investigație?

Atunci când te confrunți cu iminența unui divorț, iar relația de cuplu nu poate fi salvată, este bine să ai o abordare pe cât posibil pragmatică a acestui eveniment nedorit.
Emoțional, ambele părți pot fi extrem de afectate, dar este de asemenea important să te asiguri că despărțirea este urmată de un partaj corect și imparțial, conform cu legislația și cu drepturile fiecăruia.
Există posibilitatea, extrem de neplăcută, ca, partenerul de până acum, să încerce să își însușească o cotă mai mare din bunurile comune, în urma partajului. Fie venituri ascunse, fie depozite financiare sau chiar bunuri achiziționate în nume propriu pe perioada căsătoriei, se pot constitui în elemente ale partajului.
Te vom ajuta să te asiguri că partajul prin care treci nu are elemente ascunse și nu vei suferi nici un prejudiciu legal. Echipa noastră deține mijloacele legale și autorizate pentru a întreprinde demersurile necesare pentru ca tu să ai asigurat un partaj corect și echidistant.

Vă aflați în situația de a pierde unele drepturi ca urmare a unui divorț sau a unei separări ? Noi vă vom ajuta în obținerea probelor și dovezilor de care aveți nevoie.

Contactează-ne pentru informații suplimentare pentru acest tip de investigație

Telefon:
0720 234 500

Email:
office@magnuminvestigatii.ro