Meniu Închide

Cine suntem

Ce vă oferim?

Agentie de detectivi particulari
Agenția noastră de detectivi particulari oferă servicii de investigații private orientate către client și dedicate societăților comerciale. Dacă vă doriți să aflați mai multe despre partenerii de afaceri, despre partenerul de viață sau despre corectitudinea prin care  angajații dumneavoastră  se comporta la locul de muncă, apelați la agenția noastră. Vă asigurăm că este soluția ideală ce vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie. Dispunem de aparatură moderna și oferim servicii complete de supraveghere, securitate si investigații, precum și servicii de consultanță în acest sens.

Cui ne adresăm?

Ne adresăm atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice care au nevoie de servicii de calitate oferite de Magnum Investigatii, tratând cu mare seriozitate fiecare situație în parte.

 

 

Agentie de detectivi particulari

Afacerea ta este doar a ta?

Agentie de detectivi particulari
Agenția noastră de detectivi acoperă nevoile dumneavoastră în domeniul securității și siguranței datelor, din sfera dumneavoatră de influență.
Fie că este vorba de o investigație economică, în care vrei să îți verifici partenerul de afaceri sau concurentul, fie că este vorba despre protecția și siguranța familiei tale sau de realizarea unui flagrant.
Magnum Investigatii vă pune la dispoziție detectivi particulari care oferă servicii bazate pe operativitate și confidențialitate în domeniul filajului și al investigațiilor.

Echipa Magnum Investigații este formată din persoane serioase, dedicate și pasionate de activitatea de supraveghere și investigare. Fiecare caz preluat de echipa noastră este tratat cu mare discreție și soluționat cu seriozitate, dedicare și implicare.

Ne desfășurăm activitatea în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Contactează-ne pentru informații suplimentare despre MAGNUM INVESTIGAȚII

Telefon:
0720 234 500

Email:
office@magnuminvestigatii.ro